Om oss

Rent sedan 1948

Välkommen till Rahms, Sveriges äldsta städföretag. Det som började som ett litet företag inom fönsterputsning i slutet av 40-talet, är idag en bred leverantör av städtjänster och plustjänster för både den privata och offentliga sektorn.

Vi har över 150 medarbetare, men trots vår storlek är det en familjär känsla som genomsyrar Rahms. Idag är det tredje generationen Rahms som leder verksamheten. Familjekänslan är något som du märker av om du väljer oss som partner. Vi är ingen stor anonym organisation, utan behandlar dig som en i familjen.

Varje uppdrag är unikt. Vi lyssnar på vad du behöver och skräddarsyr en lösning för dig och ditt företag. Du kan också vara säker på att jobbet utförs på ett sätt som gör att du blir nöjd. Vi har system för kvalitetsuppföljning, gör kontroller och skriver månadsrapporter. Varje kvartal gör vi en kundenkät för att få tips och råd hur vi kan bli ännu bättre.

Vi tänker miljö och kvalitet i allt vi gör. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001, och arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001 och vi utför Svanenmärkta städtjänster. Det betyder till exempel att vi minimerar kemikalieanvändningen och väljer kemiska produkter som är skonsamma mot miljön. Vi månar även om våra medarbetares välbefinnande, både psykiskt och fysiskt. 

Vi tror att det är den familjära känslan och bredden av tjänster, i kombination med våra engagerade och kompetenta medarbetare, som gör att vi har så många nöjda kunder.

Kontakta oss

Rahms Städ AB

Kumla Gårdsväg 5
145 63 Norsborg
Tel: 08-120 00 400
Fax: 08-720 62 16
kundtjanst@rahms.nu 

Sök jobb hos oss!

Vi söker alltid kontakt med bra medarbetare som vill ha ett bra jobb på ett bra företag. Vi erbjuder avtalsenlig lön och god arbetsgemenskap!

Maila ditt CV till: info@rahms.nu

Anmäl dig till Rahms nyhetsbrev

captcha
Ladda om